Reparex magyarországi képviseletének hivatalos oldala

Maradt kérdése?
Telefonon rendelne?

Hívja ügyfélszolgálatunkat!

+36 (1) 7 883 884

(Munkanapokon hívható: 10:00-17:00)

A magyar férfiak nem adnak a külsejükre?

Írta: Králl Gábor Létrehozás dátuma: 2017.06.5 - 16:14

Egy európai felmérés szerint a Magyarországon élő középkorú férfiak sokkal kevesebbet foglalkoznak a külsejükkel, mint más, nyugatabbra levő országok hasonló korú férfi lakosai. Ez nemcsak abban nyilvánul meg, hogy nem sportolnak, nem figyelnek oda az egészségükre, hanem a külsejüket is elhanyagolják 40 éves koruk után.

 

A felmérés arra is rávilágított, hogy a korosodó magyar férfiak zöme alig használ kozmetikumokat, illetve ez is kimerül a borotválkozáshoz használt szerekben. Pedig egy férfinak is ugyanúgy hozzá tartoznak a jó külsőhöz az ápolt fogak, a gondozott haj és néhány elegáns ruhadarab, mint a hölgyeknél.

Talán nem tartják fontosnak ezeket a dolgokat? Biztos, hogy jól érzik magukat így a bőrükben?

 

Hadd meséljek el egy történetet egy kedves ismerősömről, Katáról és az ő randevújáról.

Kata – igen dekoratív hölgy – az interneten megismerkedett egy férfival. Pár héten keresztül sűrű üzenetváltás volt közöttük, aztán a személyes találkozás mellett döntöttek. A hölgy nagyon várta ezt, hiszen a férfi igen szimpatikus volt számára – a gondolkodásmódja, a kedvessége mind tetszett neki.

Aztán eljött a találkozó napja. A hölgy mindig csinosan öltözködik, de most még jobban kicsípte magát, hogy minél jobb benyomást tegyen. Ám arra nem volt felkészülve, ahogy a várva várt férfi megjelent.

A sportcipő és a farmer nem annyira a kedvence, de hogy egy randira valaki kinyúlt, szakadt pulcsiba jöjjön, az már eléggé lelombozta. Oké – gondolta – biztosan nem engedhet meg magának egy öltönyt. De hogy a haja is nyíratlan, és őszülő volt, már kicsit sok volt számára.

Megittak egy kávét, fél órát beszélgettek és elváltak az útjaik.

 

Mondják, hogy a külső megfog, a belső megtart. Ebben az esetben a megismert belső értékeket rögtön felülírta az ápolatlan külső.

 

De miért nem adnak magukra a középkorú férfiak? Jó így nekik?

 

  1. Ennyi idős korra a legtöbb férfinak családja van, felesége, gyermekei. Úgy érzik, minek strapálják magukat, már úgyis megvan az asszony, nem akarnak tetszeni senkinek. Ekkor jön a sörhas, az őszülő, rendezetlen haj, a borosta és a munkásruha…

 

  1. Aki valamilyen okból – pl. válás miatt – egyedülálló, az sem strapálja agyon magát, hiszen ennyi idős korban az ember ragaszkodik a bevált szokásaihoz, vannak már rigolyái és nem akar mindenáron másoknak tetszeni. Ennek ellenére gátlástalanul udvarolnak a fiatal hölgyeknek – sőt, lányoknak – hogy bebizonyítsák, hogy még mindig képesek hódítani.

Csak azt az egyet felejtik el, hogy a hódításhoz bizony komoly eszköztár kell, ami nem merül ki a bókok ész nélküli szórásában.

 

Uraim! Az, hogy foglalkozunk magunkkal, igenis férfias vonás. Nem kell órákat a tükör előtt tölteni, csak tegyük meg, hogy rendezett külsővel lépünk az utcára és figyelünk arra, hogy a legjobb oldalunkat mutassuk.

 

Az kell, hogy eltüntessük az ősz hajszálainkat? Akkor ki kell próbálni a Reparexet, amivel pár hét alatt sokkal fiatalosabb külsőre tehetünk szert.

 

Ha ehhez még a ruhatárunkat is felfrissítjük, akkor gond nélkül tagadhatunk le pár évet a korunkból és máris van esélyünk a hölgyeknél, akár a fiatalbb korosztálynál is.

 

“Ugyan már 70 éves elmúltam, de még mindig nagyon hiú vagyok a fiatalos külsőmre, ezért kezdtem el használni a férfi Reparex tonikot. Azóta már sokan követtek a környezetemben, akik az elején hitetlenkedve nézték, hogy mit csinálok. Én mindenkinek őszintén elmondom, hogy mit használok, próbálják ki ők is!”

( M. Sándor)

 

Ha Ön is szeretné, hogy a 10 évvel ezelőtti önmaga nézzen vissza a tükörből 30 nap múlva, rendelje meg a Reparex hajtonikot itt!


Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hívj rendelésért!