Reparex magyarországi képviseletének hivatalos oldala

Maradt kérdése?
Telefonon rendelne?

Hívja ügyfélszolgálatunkat!

+36 (1) 7 883 884

(Munkanapokon hívható: 10:00-17:00)

Tapasztalatok

A Reparex varázslat

Sokan szeretnének megszabadulni az ősz hajszálaiktól, de nem tudják, hogy létezik erre természetes megoldás. Pedig a Reparex már 5 éve megvásárolható Magyarországon is. A felhasználók visszajelzéseiből néhányat megosztunk itt:

Ilona tapasztalata a Reparexel:

“Ez igazán nagyon nagy segítség egy ilyen magam korabeli hölgynek, mert sokkal kevesebbet kell fodrászhoz járni, sokkal gazdaságosabb, és az embernek a természetes hajszíne az nagyon-nagyon fiatalít”
— Bencze Ilona

Női tapasztalatok

“Még csak 35 éves vagyok, de a gyerekek születése után rohamosan elkezdtem őszülni. Gyerekek mellett se időm, se pénzem fodrászhoz rohangálni kéthetente, hogy a lenőtt hajamat befesse. Nekem egy áldás a reparex!”

— H. Lászlóné Solymár, 2012. július

“A hajfestékektől már régóta viszket a fejbőröm, feketét használok, ami a fodrászom szerint nagyon agresszív festék. Ezért néztem utána, hogy milyen megoldások jöhetnek szóba őszülés ellen. A neten így találtam rá a Reparex hajtonikra. Már pár hete használom és nekem nagyon bevált. Most megyek a 4-es csomagot megvenni, hogy az ünnepekre is legyen elegendő.”

— N. Klára, Budapest 2013. november

“Nagyon pozitív visszajelzésem lenne a termékről:
15 éves korom óta, azaz 20 éve őszülök, egy haláleset miatt őszültem meg nagy százalékban. A terméket kipróbálva 8 nap után nem várt eredmény született, az ősz szín teljesen eltűnt a hajamból, helyette egy csodálatos enyhén vöröses barnát kaptam, ami hatalmas eredmény.”

— K. Éva, 2014. május

“Gratulálok Önöknek a fejlesztéshez, igazán nagyszerű a Reparex! Szerintem főként azoknak, akik nem szeretnék a szervezetüket a hajfestékek okozta nehézfém terhelésnek kitenni a szervezetüket!”

— R. Mária, 2015. augusztus

Férfi tapasztalatok

“Kis  faluban élek, itt aztán kiröhögnének, ha festeném a hajam! A reparexes kezelést viszont senki nem vette észre!”

— V. Tamás, 2012. augusztus

“Ugyan már 70 éves elmúltam, de még mindig nagyon hiú vagyok a fiatalos külsőmre, ezért kezdtem el használni a férfi reparex tonikot. Azóta már sokan követtek a környezetemben, akik az elején hitetlenkedve nézték, hogy mit csinálok. Én mindenkinek őszintén elmondom, hogy mit használok, próbálják ki ők is!”

— M. Sándor, 2014. december

“Két hét alatt egy üveggel használtam el belőle, de máris látom az eredményt! El sem hiszem. Egy évig szenvedtem az őszülés elleni samponnal, ami ráadásul jóval drágább is, és nem igazán volt eredménye. Jó lett volna hamarabb rátalálni.”

— N. Endre, Debrecen 2015. március

“Feleségem magának vett pár tubussal, én titokban kezdtem használni az övéből, nem hittem benne, de tényleg jelentősen csökkent az ősz haj a fejemen. Most már férfit rendelek magamnak, de a női is teljesen jól működött.”

— B. Attila, Budapest 2016.május

Utószó

A Reparex őszülésgátló hajtonik az elmúlt években emberek ezreinek segített azzal, hogy természetes úton visszafordítja az őszülés folyamatát. Ha szeretné, ha a tükörből 10 évvel fiatalabb önmaga nézne vissza, egy hónap múlva már megteheti!

Szerezze vissza az őszülés előtti természetes hajszínét és fiatalosan dús haját!

Hívj rendelésért!