Reparex magyarországi képviseletének hivatalos oldala

Maradt kérdése?
Telefonon rendelne?

Hívja ügyfélszolgálatunkat!

+36 (1) 7 883 884

(Munkanapokon hívható: 10:00-17:00)

Története

Egy biokémikus találmánya visszafordítja az őszülést

Emberek millióinak keserítik meg az életét az előbb-utóbb felbukkanó ősz hajszálak. A drogériák polcain hajfestékek egész garmadája kapható, amiket a laboratóriumokban arra fejlesztettek ki, hogy visszaadják a fiatalos külső látszatát. Ezek a termékek azonban ideig-óráig szüntetik meg a problémát, az ősz haj újra előbukkan csúnya lenövés formájában. Egy szlovák biokémikus dr. Otto Sova, biokémiai kandidátus, azonban feltalálta az őszülés valódi ellenszerét, ugyanis az általa kifejlesztett termék képes a kiváltó okot megszüntetni.

A Reparex nevű termék feltalálója a készítmény hatékonyságának élő bizonyítéka: hetvenhét éves kora ellenére ugyanolyan színű a haja, mint amilyen fiatalon volt. Kortársainak hajkoronája – ha egyáltalán még van – ősz, ő azonban eredeti vörös hajszínével büszkélkedhet. A titok nem más, mint az általa kifejlesztett készítmény rendszeres használata, korábban ugyanis neki is hófehér frizurája volt.

Egy balesethez kötődő sokk következtében borult őszbe a haja. A sok évvel ezelőtt, a csehszlovák légierő pilótájaként szolgált, mikor katapultálni kényszerült a gépből. Szerencsés esetben a repülő egy gombnyomásra kilöki magából az ülést az ejtőernyővel felszerelt pilótával együtt, azonban ekkor hiba csúszott a rendszerbe. A katapultülés nem vált le pilótáról, ezért jóval gyorsabban zuhant, mint kellett volna. Ugyan kisebb-nagyobb sérülésekkel megúszta, a sokk hatására másnapra azonban teljesen megőszült. Miután leszerelt a katonaságtól, biokémikus vált belőle, ezt követően pedig a szlovák tudományos akadémia tagja lett. A rendszerváltáskor azonban ez sem bizonyult elég jó ajánlólevélnek, többek között neki is felmondtak. A többi azonban már történelem: ekkortól ugyanis magánvállalkozóként kezdett kutatással foglalkozni. Jelenleg 48 szabadalom szerepel a neve alatt, az egyik ilyen az őszülés ellenszereként forgalomba hozott Reparex is. Ez a készítmény tulajdonképpen nem más, mint egy olyan hajtonik, amely képes visszaállítani a haj eredeti színét. Fontos hangsúlyozni, hogy ez a termék nem festék: kizárólag a fiatalkori, őszülés előtti színt állítja vissza.

– A Reparex egy természetes enzim oldata, amely képes hajban lévő színtelen melanint oxigénelvonással sötétíteni. Ez eredményezi azt, hogy a haj visszanyeri az eredeti színét – magyarázza a kutató.

A termék egy speciális, csőrben végződő flakonban érkezik, így a hatóanyagokat a legpraktikusabban képes eloszlatni a fejbőrön és hajon. Aki festi a haját, tudja, micsoda tortúrával jár a procedúra, ezzel szemben a Reparex használóinak nincs más dolga, mint a megadott mennyiséget felvinni, még lemosásra sincs szükség, a szer teszi a dolgát. Az első tíz nap során mindennap meg kell ismételni ezt a pár percig tartó folyamatot, később, amikor már láthatóan élettelivé válnak a hajszálak, elég szükség szerint alkalmazni, egy-két alkalommal hetente.

Mivel a nők haja finomabb szerkezetű, ezért a feltaláló mindkét nem számára kialakította az őszülés ellenszerét, amik figyelembe veszik a használó hajának sajátosságait. A készítmény azonban nemcsak a hajra ideális. Manapság ismét divatos a szakáll, jó hír azoknak, akiknek ősz szálak vegyültek az arcszőrzetükbe, hogy erre a területre is ideális a termék. A feltaláló figyelt arra is, hogy a készítmény ne legyen tolakodó: illata nem nyomja el a használt parfümét.

A visszajelzések alapján a Reparex azonban jóval több, mint egy színvisszaállító hajszesz. A termék használói ugyanis arról számolnak be rendszeresen, hogy nemcsak ismét fiatalkori hajkoronájuk köszön vissza a tükörből, hanem dúsabb, erősebb, élettelibb a hajuk. Sőt, mintegy “mellékhatásként” megszünteti a fejbőr korpásodását is.

További információk itt: Reparex

dr_sova-min

dr. Otto Sova

A Rerapex feltalálója

Hívj rendelésért!