Reparex magyarországi képviseletének hivatalos oldala

Maradt kérdése?
Telefonon rendelne?

Hívja ügyfélszolgálatunkat!

+36 (1) 7 883 884

(Munkanapokon hívható: 10:00-17:00)

Az ősz haj láthatatlanná tesz?

Írta: Králl Gábor Létrehozás dátuma: 2017.02.25 - 11:20

Az ősz haj láthatatlanná teszSok érett nő panaszkodik arról, hogy kevesebb figyelmet kap a férfiaktól, mint korábban. Nem nyílik előttük ajtó, nem kapnak bókokat, nem segítik fel rájuk a kabátot… Ugyan ezek talán apró-cseprő semmiségeknek tűnnek, ám legbelül sebet ejtenek. Miért lettem láthatatlan a férfiak szemében? Segítünk megtalálni a választ és a megoldást is!

 

Egy tudósokból álló csoport kutatást végzett: Megállapították, hogy a jelenség okai az evolúcióban keresendők. Ugyan nem tudatosan, de a férfiak elsősorban termékeny, nőket keresik. Az idősebb nők külső jegyei pedig akaratlanul blokkolják a késztetést. Ezekben a tudattalan döntésekben leginkább – a külső jegyek közül – az ősz haj játszik szerepet.

 

Ugyanakkor mindenki előtt ismert tény, hogy vannak nők, akik idősebb korukban is ugyanolyan vonzók maradnak, Az is közismert, hogy ezek a hölgyek gyakran találnak maguknál jóval fiatalabb párt is.

 

Ön szerint mi lehet a titok?

 

A férfiaknak nem a kor számít, csak a csomagolás. Az idősebb, érettebb nők nagyobb tapasztalattal bírnak, több odafigyelést, megbecsülést adnak. Milyen igazságtalan a sorstól, hogy ez nem látszik első pillantásra!

Változtatni kell tehát a külsőn, hogy fiatalosabb, kívánatosabb legyen az ember 45-50, sőt, 65 éves korban illetve azután is

Igazán látványos eredmény a frizura helyes megválasztásával érhető el, hiszen ez alapjaiban határozza meg a hölgyekről kialakult képet. De hogyan?

 

A természetes szépség örök divat.

Abban egyetérthetünk, hogy a férfiak nagy részét nem vonzzák a túlzásba vitt szépítőszerek, az erős smink, szokatlan hajszín. A természetes benyomást keresik, megint csak evolúciós okok miatt.

A hölgyek negyvenéves koruk táján kezdenek rohamosan őszülni: sokan ilyenkor a vegyszerek után nyúlnak, vannak pedig, akik igyekeznek tudomást sem venni az egyre sűrűsödő fehér szálakról. Az első megoldás sosem ad természetes összképet, a másik pedig valljuk be:öregít.

 

Az ősz haj helyett a természetes hajszín a megoldás!

Mindenkinek a saját hajszíne áll a legjobban, hiszen az passzol a bőre tónusához, a szeméhez is.

A jó hír, hogy kapható egy termék, ami képes visszaállítani az őszülés előtti hajszínt! Nem festék, hanem teljesen természetes alapanyagokból álló tonik, melyet kényelmesen, otthon lehet használni. Belenézni a tükörbe a fiatalkori hajszínnel…mintha visszaforgattuk volna az idő kerekét. Ez az igazi önbizalomtuning!

Ha pedig a frizura már tökéletes, akkor a ruhára és a sminkre is figyelni kell. Ennyi változás igazi mágnesként vonzza a férfiak tekintetét! Csak győzzön válogatni!

 

A nő olyan, mint a bor: a korral érik. Tény és való, hogy igazat mond a népi bölcsesség, ám azt is mondják a régi öregek, hogy a külső megfog, a belső megtart. Hogy is van ez? Az érettebb nőkben valóban ott a kraft, ám törődni kell a burokkal is. Ne sajnálja az időt önmagára, higgye el, megéri! 

Próbálja ki a Reparexet!

Mit mondanak, akik már kipróbálták?

“Általános iskolai tanárnő vagyok, nyáron elején kezdtem használni a reparexet őszülés ellen, az évnyitón már mindenki észrevette, azóta a fél tanári kar elkezdte használni! Milyen jó fizetés kiegészítés lesz belőle!”

“A hajfestékektől már régóta viszket a fejbőröm, feketét használok, ami a fodrászom szerint nagyon agresszív festék.

Ezért néztem utána, hogy milyen megoldások jöhetnek szóba őszülés ellen. A neten így találtam rá a Reparex hajtonikra. Már pár hete használom és nekem nagyon bevált. Most megyek a 4-es csomagot megvenni, hogy az ünnepekre is legyen elegendő.”

 

Önnek is sikerülni fog, visszanyerheti az eredeti hajszínét! Ne kísérletezzen festékkel, színezőkkel, próbálja ki a Reparexet!

Ha Reparexet szeretne rendelni, kattintson ide:

Megrendelés

Ha még többet szeretne megtudni a Reparexről, kattintson ide:

Reparex

 


Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hívj rendelésért!