Reparex magyarországi képviseletének hivatalos oldala

Maradt kérdése?
Telefonon rendelne?

Hívja ügyfélszolgálatunkat!

+36 (1) 7 883 884

(Munkanapokon hívható: 10:00-17:00)

Hajfestés – vagyonok a lefolyóban

Írta: Králl Gábor Létrehozás dátuma: 2017.02.14 - 12:40

A minap egy bevásárlóközpontban megálltam egy fodrász üzlet előtt és amíg a  párom egyéb ügyeket intézett és rá vártam, kíváncsiságból elolvastam az ártáblát. Szerencse, hogy kultúráltan viselkedem nyilvános helyen, mert az állam is leesett, kikerekedtek a szemeim! Hogy egy hajfestés közel 10.000 Forint!

 

Értem én, hogy ebben benne van a mosás, szárítás is, de ugye egy hajfestésnél az amúgy is elengedhetetlen. Ha belegondolok, hogy egy szépen karban tartott festett hajjal legalább 3 hetente fodrászhoz kell menni, a pénztárcám segítségért kiált.

A hajfestés lehet divathóbort, de lehet egy szükséges megoldás is. Amikor az első ősz hajszálak megjelennek, akkor a legtöbben kitépkedik azokat. Egy-egy szálnál ez még működik, de egy pár hónap és szélmalom harcnak tűnik ez az egész.

Aki a hajfestést elkezdi, gyakorlatilag egy életre bérletet vesz a fodrászhoz. Nem csak azért, mert az ősz hajszálait akarja takargatni, hanem azért is, hogy a lenövések ne fedjék fel: ő festeti a haját.

 

Tehát három hetente legalább 3 órát áldozunk a fodrászra az időnkből és legalább 10.000Ft-ot a fizetésünkből egy múlandó állapotért!

Ráadásul egy hajfesték számtalan káros összetevőt tartalmaz, ami gyengíti a haj szerkezetét és a fejbőr védtelen ezekkel az anyagokkal szemben.

Aki allergiára hajlamos, érzékeny bőrű, az már tudja, mennyire nehéz jó megoldást találni az őszülés ellen. A festéktől viszket a fejbőr, a színező pár mosás után kiázik a hajból, közben az ősz hajszálak ugyanúgy jelen vannak.

Sokkal fontosabb lenne belülről erősíteni a hajat és visszaadni a színét olyan anyagok segítségével, melyek nem terhelik feleslegesen a szervezetet.

A Reparex a megoldás azok számára, akik a természetes kezelési módokat kedvelik, tartós eredményre vágynak és sem időt, sem pénzt nem akarnak ilyen mértékben fodrászra áldozni.

 

Nézzük meg azoknak az embereknek a véleményét, akik bizalmat szavaztak a Reparexnek:

 

“Két hete használom mindössze a Reparexet, és máris látom a hatását! Angliában élek, itt nagyon drága fodrásszal festetni a hajamat. Már egy ideje gondolkozom azon, hogy a festett sötétbarna hajamat felcserélem őszre, de idáig nem találtam olyan megoldást, ami az átmeneti időn átsegített volna. De most megvan!”

Mariann, Anglia

 

De nem kell Angliáig menni az elégedett Reparex-használókért:

 

“Nekem a fodrászom ajánlotta, tudja, hogy drága nekem a festetés, így csak vágatni járok most már hozzá. Neki ez ugyan veszteség, de vannak még rendes emberek!”

Ágnes, Budapest

 

Önnek is sikerülni fog, visszanyerheti az eredeti hajszínét! Ne kísérletezzen festékkel, színezőkkel, próbálja ki a Reparexet!

 

Ha Reparexet szeretne rendelni, kattintson ide:

Megrendelés

Ha még többet szeretne megtudni a Reparexről, kattintson ide:

Reparex


Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hívj rendelésért!