Reparex magyarországi képviseletének hivatalos oldala

Maradt kérdése?
Telefonon rendelne?

Hívja ügyfélszolgálatunkat!

+36 (1) 7 883 884

(Munkanapokon hívható: 10:00-17:00)

“Nem Önre esett a választásunk…”

Írta: hellopworks Létrehozás dátuma: 2017.02.1 - 08:59

Bizonyára Ön is nem egyszer hallotta, vagy olvasta már ezt a mondatot, ha álláskeresésben volt éppen. Nem is hinnénk, hogy a munkáltatók milyen szempontok szerint választják ki a nekik megfelelő embereket! A tudás, a tapasztalat és az életkor általános szempont, de a külső is döntő fontosságú.

 

Az elmúlt évek trendje szerint a legtöbb cég fiatal munkavállalókat keres, akiknek már van némi gyakorlatuk a szakmájukban. Ám a pályakezdők gyakrabban váltanak munkahelyet, hogy minél több téren próbálják ki magukat. Változik az életük, hiszen házasodnak, családot alapítanak, költöznek. A munkavállalás tekintetében ez mind rizikófaktor annak, aki alkalmazza őket.

És életkoruknál fogva még nem rendelkeznek egy fontos dologgal, ami már a 40-50-es korosztálynak van: élettapasztalattal.

 

A tapasztalat érték, az évtizedes tudás kincset ér!

Szerencsére egyre több vállalat belátta, hogy az idősebb korosztályra van a legnagyobb szükségük. Elég tapasztalattal rendelkeznek szakmai téren, és emberként is.

A 45 felettiek többségének már szinte felnőtt a gyermeke, nem kell a kicsik betegsége miatti kieséssel számolni. Motiváltak, terhelhetőek, hiszen itt az idő, hogy a “gyerekezés” után megmutathassák végre, hogy mire is képesek a munka terén.

Igaz ez a férfiakra és a nőkre is. És még valami igaz: az őszülés.

 

A kor előrehaladtával egyre többen fedezik fel az őszülő hajszálaikat. A hölgyek befestetik, de a férfiak ezt többnyire “cikinek” tartják. Ugye Ön is így van ezzel? Egy kedves vásárlónk mondta:

“Kis  faluban élek, itt aztán kiröhögnének, ha festeném a hajam! A Reparexes kezelést viszont senki nem vette észre!” (V. Tamás)

 

Az őszülő halánték az öregség jele?

A javuló tendenciák ellenére még mindig jellemző, hogy az idősödő korosztály nehezebben talál munkát. Pedig ők azok, akiknek a közeledő nyugdíj és a ledolgozott évek miatt létkérdés egy biztos állás megléte. Sokszor éri csalódás őket, mert a törtető fiatalok mellett labdába sem rúghatnak.

Akinek ősz a haja, vagy akár csak megszaporodtak a fakuló hajszálai, azt automatikusan idősnek titulálják, hiába 45-50 éves csupán. Bizony, vannak sztereotípiák az ősz hajúak esetében is: lassú, idős, fáradékony…

 

Nem hihetetlen, hogy pár ősz hajszálon múlhat egy jó állás megszerzése?

Pedig mindannyian tudjuk, hogy ez az a korosztály, ami igazán energikus, jól alkalmazkodik és higgadtan képes döntést hozni.

Vannak, akik biztosra akarnak menni, ezért használják a Reparexet. Néhány nap használat után 10 évvel fiatalabbnak érezhetik magukat, hiszen a hajszín fokozatosan visszatér, a fejbőrt érintő betegségek megszűnnek, a hajszálak pedig egészségesebbé válnak.

 

“Én duplán nyertem az őszülés elleni hajtonikkal, szerintem évekkel fiatalabbnak látszom, és munkát is nagyon gyorsan találtam, amibe biztos belejátszott a külsőm is. Így már pénzem is van, hogy megvegyem a szert. És már sok követőm is van a családban, baráti körömben, én szerzem be nekik a szert.”

 

Ne adjon esélyt az elutasításra csak azért, mert már nem 20 éves! Élvezze Ön is a Reparex előnyeit! Rendelje meg most!

Megrendelem a Reparexet!

 

Ha szeretne többet tudni a Reparex őszülésgátlóról, kattintson ide:

Reparex


Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hívj rendelésért!