Reparex magyarországi képviseletének hivatalos oldala

Maradt kérdése?
Telefonon rendelne?

Hívja ügyfélszolgálatunkat!

+36 (1) 7 883 884

(Munkanapokon hívható: 10:00-17:00)

Uraim, ősz hajjal nehezebb a csajozás!

Írta: hellopworks Létrehozás dátuma: 2017.01.10 - 09:02

Kőbe vésett igazságnak gondolják sokan, hogy az őszülő halánték mágnesként vonzza a nőket. Igazuk lenne? Ha már ragaszkodunk a bölcsességeknek, inkább higgyük el: a külső megfog, a belső megtart. Uraim, szerintetek egy nőt meg lehet fogni ősz hajjal és öregedő külsővel? Az internetes társkeresők és rapidrandik korában, naivság lenne azt gondolni, hogy deres hajjal könnyen be lehet csajozni.

A napokban egy szociológusokból álló csoport végzett egy kutatást: arra voltak kíváncsiak, mennyire fontos a külső a termékeny nők számára. Húsz és negyven év közötti nőket kértek meg arra, válasszák ki a szimpatikus férfiakat maguknak. A kutatás megdöbbentette a szakembereket: azok a férfiak, akiken az öregedés jelei mutatkoztak, szinte láthatatlanok maradtak a nők szemében. Még azok sem választották ki őket, akik korban hozzájuk illenek. Magyarán: hoppon maradtak, akik nem adtak magukra. De akkor mi magyarázza az ősz hajú férfiak sikereit a hódításban?

ferfi_anding

Tudjuk, hogy a férfiak hajlamosak azt hinni, rajtuk bizony nem fog az idő. Ezt a téves képet olyan gyakori szófordulatok erősítik, mint hogy a férfiak az idővel csak nemesednek, és ehhez hasonló blődségek. Ugyan tény és való, az idő sok esetben (igaz, nem mindig…) jót tesz a léleknek, azért az idő vasfoga bele-belemar a testbe. Vajon hányan ringatják magukat abba az ábrándba, hogy az ősz halánték bejön a nőknek? Uraim! Le kell nyelni a keserű pirulát és belátni: a szép nőket bizony nem a korosodó férfiak hozzák lázba. Sokkal inkább az évek alatt összegyűlt vagyon, tekintély. 

Mindannyian ismerünk olyan kapcsolatokat, ahol a férfi akár párja valamelyik felmenője is lehetne. Tegyük a szívünkre a kezünket és ne kerteljünk: ezeket a párosokat nem az hozza össze, hogy a hölgy bolondul az ősz halántékért… S ha már az ősz halántéknál járunk: már a régi időkben is sokkal inkább szólt a tisztes vagyonnak ez, mintsem a tisztes kornak… Elvitathatatlan persze, hogy az idősebb férfiak nagyobb tapasztalattal bírnak, több odafigyelést, megbecsülést adnak, de ez nem látszik első pillantásra. Férfiak, ne hagyjátok, hogy az olyan negatív külsőségek, amiken könnyedén változtathatnátok, a boldogságotok útjába álljanak!

Nem szabad feladni a reményt. 

Hiszen a legtöbb nőknek nem a kor a lényeg, hanem a látvány. Vagyis az, hogy ne nézzen ki télapónak. A férfiak negyvenéves koruk körül kezdenek rohamosan őszülni. Pontosan akkor, mikor a statisztikák szerint a legtöbben elválnak. Ebben az élethelyzetben hatványozottan fontos lenne még jobban kinézni, még inkább fiatalnak tűnni. Elvégre vissza kell térni a újra a vadászmezőkre! Ha pedig szeretnél jobb eséllyel indulni a párválasztási versenyben, ezért bizony tenni is kell. Nem a fiatalokhoz kell hasonlítani magatokat, hanem mindenkinek saját magából kell kihozni a lehető legjobbat. Hogy önmagához képest a legjobb formájában induljon a kiszemelt nőért folyó versenyben. Ugye, azért ez nem hangzik megugorhatatlan akadálynak?

Felejtsük el…

…az ősz halánték nem szexi, csupán azt jelzi, hogy több van mögöttünk az életben, mint előttünk. Uraim! A sok fejmosás után azért van egy jó hír is. A piacon már létezik olyan készítmény, ami képes visszaadni a haj eredeti színét! Mindössze napi néhány perc használattal, akár 10 évet is fiatalodhatnak…

Ha szeretne többet tudni a Reparex őszülésgátlóról kattintson ide:

Ha szeretne Reparex őszülésgátlót rendelni, kattintson a linkre!


Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hívj rendelésért!