Reparex magyarországi képviseletének hivatalos oldala

Maradt kérdése?
Telefonon rendelne?

Hívja ügyfélszolgálatunkat!

+36 (1) 7 883 884

(Munkanapokon hívható: 10:00-17:00)

Hat hét alatt tíz évet fiatalodhat azzal,
hogy visszaállítja az ősz hajszálai eredeti színét

Egy szlovák biokémikus találmánya természetes módon visszafordítja az őszülést

 • Visszaadja az őszülés előtti természetes hajszínt
 • Belülről festi meg, ezért nem roncsolja a hajat
 • Erősebbé, dúsabbá teszi a hajat
 • Megszünteti a korpás fejbőrt

Sajnos sokan tudjuk, milyen érzés, amikor az ember hirtelen őszülni kezd. Amikor egyszer csak az utcán a fiatal lányok „csókolom”-mal köszönnek. Az ember belenéz reggel a tükörbe, és valahogy évekkel látja idősebbnek magát. Ez persze nem csoda, hiszen a hajunk nem csak színtelenebbé, hanem vékonyabbá és gyengébbé is válik.

A folyamat pedig nem áll le, sőt egyre inkább szembesülünk vele. Miközben belül még az ember ugyanolyan fiatalnak érzi magát, egyre többen vannak, akik már a hajunk miatt sokkal idősebbnek gondolnak. Most végre azonban van egy megoldás, ami bizonyított…

“Két hét alatt egy üveggel használtam el belőle, de máris látom az eredményt! El sem hiszem. Egy évig szenvedtem az őszülés elleni samponnal, ami ráadásul jóval drágább is, és nem igazán volt eredménye. Jó lett volna hamarabb rátalálni.”

— N. Endre, Debrecen
324-min
Tudta?

hogy a Reparex használatával 6 hét alatt visszaszerezheti a teljes eredeti hajszínét?

Egy szlovák biokémikus forradalmi találmánya gyökerestül forgatja fel a szépségipart…

mukodes-min

Ha Ön is ősz hajszálakkal küzd, mint sokan mások, most egy szenzációs találmány garantáltan megváltoztathatja az életét. Egy szlovák biokémikus prof. dr. Otto Sova által felfedezett szer képes néhány hét alatt visszafordítani az őszülés folyamatát.

Képzelje el, hogy ezután nem fognak összesúgni az emberek a háta mögött az utcán, megjegyzéseket téve a korára. Egy teljesen új dimenzió nyílik meg Ön előtt. A séta is szokatlanul édes élvezetet fog jelenteni. Imádni fogja, hogy azért fordulnak Ön után az emberek, hogy megbámulják és találgassák, hogy hirtelen mitől fiatalodott meg.

“Ugyan már 70 éves elmúltam, de még mindig nagyon hiú vagyok a fiatalos külsőmre, ezért kezdtem el használni a férfi reparex tonikot. Azóta már sokan követtek a környezetemben, akik az elején hitetlenkedve nézték, hogy mit csinálok. Én mindenkinek őszintén elmondom, hogy mit használok, próbálják ki ők is!”

M. Sándor

Ahol már hallhatott rólunk:

Tudta?

hogy szakállra, bajuszra, szemöldökre is egyaránt használható a Reparex?

A Reparex nevű termék feltalálója a készítmény hatékonyságának élő bizonyítéka: hetvenhét éves kora ellenére ugyanolyan színű a haja, mint amilyen fiatalon volt. Kortársainak hajkoronája – ha egyáltalán még van – ősz, ő azonban eredeti vörös hajszínével büszkélkedhet. A titok nem más, mint az általa kifejlesztett készítmény rendszeres használata, korábban ugyanis neki is hófehér frizurája volt.

dr_sova-min

dr. Otto Sova

Tudta?

hogy a Reparex az Európai Unió által ellenőrzött és jóváhagyott, 100%-ig biztonságos termék? (CPNP Reference: 1985787)

hogyan-min

Ez a készítmény tulajdonképpen nem más, mint egy olyan hajtonik, amely képes természetes módon visszafordítani az őszülés folyamatát.

Miért érdemes használni?

 • Visszaadja az őszülés előtti természetes hajszínt
 • Belülről festi meg, ezért nem roncsolja a hajat
 • Erősebbé, dúsabbá teszi a hajat
 • „Mellékhatásként” megszünteti a korpás fejbőrt

Fontos hangsúlyozni, hogy ez a termék nem festék: kizárólag a fiatalkori, őszülés előtti színt állítja vissza. Elegendő a haj tövére kenni, és a haj teljes hosszában újraindul a hajszálakban található melanin színesedése, amelytől a haj visszanyeri eredeti színét. Vagyis épp annak a folyamatnak a visszafordítása történik, mint amikor szőkítésnél eltávolítják a haj eredeti színét.

Amit kínálunk:

 1. Rendeljen meg most legalább kettő doboz Reparex hajtonikot,
 2. 2-3 nap múlva a futártól átveheti és kifizetheti a csomagot
 3. Kezdje el naponta használni!
 4. Mire a két doboz elfogy, a haja visszanyeri eredeti színét

Miután haja visszanyerte eredeti hajszínét utána már csak heti 1-2 alkalommal kell használni.

1db-arral
Tudta?

Csak az első hetekben kell naponta használni. Miután visszanyerte az eredeti hajszínét, már elegendő heti 1-2 alkalommal.

Ne habozzon tovább!

Írja be az adatait az alábbi mezőbe, majd kattintson a zöld Megrendelem gombra és a futár 2 napon belül házhoz viszi a csomagot. Most nem kell semmit fizetnie, 2 nap múlva a futárnál tud készpénzben.

A Reparex hajtonik részlegesen őszült hajon biztosítja a kívánt eredményt. Tehát ha Önnek nagymértékben vagy teljesen ősz a haja, akkor nem tanácsoljuk a használatát, mivel a kimerült hajhagymák nem stimulálhatóak a megfelelő mértékben és az eredmény nem kívánt elszíneződés lehet.

Eredeti hajszínnel, tíz évvel fiatalabban, dús és erős hajjal

Rendelje meg a Reparex hajtonikot és hamarosan örülhet az eredménynek!

Mi történik ha…

Ha megveszem a Reparexet

Ha elkezdi használni a Reparexet, már egy hónapon belül szembetűnő javulást fog tapasztalni mind a haja színében, mind erősségében. A haja egyre jobban fog fiatalkori állapotára hasonlítani, hiszen fokozatosan visszanyeri azt. Ugye nem kell magyaráznom, hogy mennyire vonzóbbá válik és mellesleg de nem utolsó sorban, nagy valószínűséggel ettől a sikerélménytől az önbizalma is megnövekszik.. Mint látja ez egy öngerjesztő pozitív folyamat.

Ha nem veszem meg a Reparexet

Ha nem használja a Reparexet, a haja tovább fog őszülni és egyre kevésbé tudja majd ezt elrejteni. Az ősz haj egyre vékonyabb, ritkább is, és évekkel idősebbnek mutatja tulajdonosát. Vagy beletörődik, vagy festeti a haját, ami nem csak az értékes idődet veszi el, hanem egy egyre masszívabb összeget is a pénztárcádból. Arról nem is beszélve, hogy a hajfestékekben található káros vegyszerek miatt előfordulhat, hogy viszketni fog a fejbőre, haja állapota pedig egyre rosszabb lesz. Mígnem elkezdődik a hajhullás amit köztudottan csak egy dolog állít meg végleg: a padló.

Érdemes halogatnia?

Amit kínálunk, annyiba sem kerül mint egy hajfestés egy fodrásznál, mégis bámulatosan meg tudja változtatni az életét. Ráadásul, amíg tétovázik, minden nap egy tíz évvel idősebb emberrel kell szembenéznie a tükörben. Mert a Reparex legalább ennyivel fiatalabbnak fogja láttatni.

okk-min

Elegem van az ősz hajszálakból, elegem van a folyamatos hajfestésből. Adok egy esélyt a Reparexnek!

Ne várjon tovább! Rendelje meg most!

Még néhány kérdés:

Miért lesz erősebb, rugalmasabb a haj a Reparextől?

A fokozódó ruganyosságot és erősödést az okozza, hogy a színes melanin molekula mérete nagyobb, mint a színtelené. Ez épp olyan, mintha egy rugalmas csőbe száz kisméretű golyó helyébe száz nagyobb méretűt töltenénk. Megnövekszik a térfogata, ettől erősebb, rugalmasabb lesz.

Hogyan szünteti meg a Reparex a korpásodást?

Legújabb tudományos kutatások bizonyítják, hogy a fejbőr korpásodását az ún. nanobaktérium mikrobák okozzák. Ha ezeket elpusztítják valamilyen módon, a korpásodás is megszűnik. A REPAREX ezüstöt is tartalmaz. Nem sokat, de ez a kis mennyiség is elég ahhoz, hogy elpusztítsa a nanobaktériumokat, és ez által megszűnik a korpásodás. Már az ókori görögök is használták az ezüstöt és vegyületeit a mikrobák elpusztítására.

Valóban sűrűbb lesz a haj tőle?

Igen, ez a szer egyik hatása, de ez csak a látszat. Valójában, mivel a melanin, amelyből a REPAREX elvonja az oxigént, nagyobb molekulákat alakít. A hajszálak száma nem változik, csak annak átmérője nő meg. Ezért tűnik úgy, hogy sűrűbb lett a haj.

Szeretné, ha a tükörből 10 évvel fiatalabb önmaga nézne vissza?

Egy hónap múlva már megteheti!

Ne várjon tovább! Rendelje meg most!

Hívj rendelésért!