Reparex magyarországi képviseletének hivatalos oldala

Maradt kérdése?
Telefonon rendelne?

Hívja ügyfélszolgálatunkat!

+36 (1) 7 883 884

(Munkanapokon hívható: 10:00-17:00)

Egy természetes módszer, amellyel visszaállíthatja az őszülés előtti hajszínét

 • Visszaadja az őszülés előtti természetes hajszínt
 • Belülről festi meg, ezért nem roncsolja a hajat
 • Erősebbé, dúsabbá teszi a hajat
 • Megszünteti a korpás fejbőrt

Nyerje  vissza eredeti hajszínét természetes úton!

Ugye Önt  is zavarja, ha fiatal lányok csókolommal köszönnek? Amikor a tükörbe nézve évekkel látja magát idősebbnek a valódi koránál? Ha Ön is ősz hajszálakkal küzd, mint sokan mások, ne habozzon tovább! Ezzel a készítménnyel visszanyerheti az őszülés előtti hajának az eredeti színét, káros mellékhatások nélkül!

Sőt a készítmény nem csak a haj eredeti színét adja vissza, hanem dúsabbá, erősebbé változtatja. „Mellékhatásként” pedig megszünteti a korpás fejbőrt.

324-min
dr_sova-min

Mi az a Reparex?

Néhány évvel ezelőtt egy szlovák biokémikus feltalált egy természetes enzimet, amely újraindítja a haj festéktermelő képességét a haj teljes hosszában. Így a hajat nem károsítjuk különböző kívülről felhordott festékekkel, hanem belülről állítjuk helyre az őszülés előtti természetes hajszínt.

“Még csak 35 éves vagyok, de a gyerekek születése után rohamosan elkezdtem őszülni. Gyerekek mellett se időm, se pénzem fodrászhoz rohangálni kéthetente, hogy a lenőtt hajamat befesse. Nekem egy áldás a reparex!”

— H. Lászlóné, Solymár

Elegem van az ősz hajszálakból, adok egy esélyt a Reparexnek!

Ne várjon tovább! Rendelje meg most!

Hogyan működik?

Az ősz haj a színtelen melanin miatt ősz, vagyis a pigment sejtek, amik a hajszínért felelősek elszíntelenednek. A REPAREX egy természetes enzim oldata. Használata során oxigén elvonásával a pigment sejtekben levő melanin besötétedik és visszatér az eredeti hajszín.

„Gratulálok Önöknek a fejlesztéshez, igazán nagyszerű a Reparex! Szerintem főként azoknak, akik nem szeretnék a hajfestékek okozta nehézfém terhelésnek kitenni a szervezetüket!„

— T. Mária, Tatabánya
mukodes-min
hogyan-min

Hogyan használjuk?

A REPAREX flakon speciális adagolóval van felszerelve. Ezzel kis adagokat juttatunk a hajtövekhez, és a tenyerünkkel és ujjainkkal az egész hajon eloszlatjuk a folyadékot. Finoman a fejbőrbe is bemasszírozhatjuk. Így egyúttal a hajat is nedvesítjük. A kezelés elején, minimum tíz napig, minden nap ismételjük meg az eljárást. Amikor már észrevehető a REPAREX hatása, akkor heti szinten szükség szerint egyszer-kétszer alkalmazzuk a szert.

“Örülök, hogy a csavaros kupakot lecserélték sima kupakra a gyártók, nekem ez jobban bevált a használatnál. Nekem nem ment a szabályozás, így a flakont nyomva könnyebben tudom használni, azóta nem is adagolom túl a mennyiséget.”

— K. Imréné, Budakalász

Vannak mellékhatásai?

A REPAREX-nek megfelelő felhasználás esetén semmilyen ismert mellékhatása nincs.  A termék átesett minden olyan előírt vizsgálaton – hivatalos laboratóriumokban-, amelyek a kozmetikai termékeknek elő vannak írva, mielőtt piacra kerülnek. Ezen kívül regisztrált az Európai Unió kozmetikai termékek központjába, és rendelkezik, az ún. „Kozmetikai biztonsági bizonyítvánnyal” (CPNP Reference: 1985787). Magyarországon már több mint 5 éve van forgalomban, a vásárlók nagy megelégedettségére.

mellekhatas-min
repre-min

Mennyi ideig elég egy flakon?

A kezdeti intenzív használat során, amikor naponta alkalmazzuk a szert, kb. 3 hétig tart ki egy flakon Reparex. Ez alatt már látható eredménye van a használatnak. A haj teljes visszaszíneződése után már 1-2 hónapig is kitart egy flakon.

Mennyibe kerül?

Reparex Kezdő csomag

Csomag tartalma:

 • 1db Reparex Férfi vagy női hajtonik
 • + AJÁNDÉK:  +1db  1950 Ft értékű Reparex korpásodás elleni sampon
Ár: 5 900 Ft

Reparex 2 db-os csomag

Csomag tartalma:

 • 2db Reparex Férfi vagy női hajtonik
 • + AJÁNDÉK: Ingyenes szállítás
 • + AJÁNDÉK:  +1db  1950 Ft értékű Reparex korpásodás elleni sampon
Ár: 11 800 Ft

Reparex 3+1 db-os csomag

Csomag tartalma:

 • 3db Reparex Férfi vagy Női hajtonik
 • + AJÁNDÉK: +1db Reparex
 • + AJÁNDÉK: Ingyenes szállítás
 • + AJÁNDÉK:  +1db  1950 Ft értékű Reparex korpásodás elleni sampon
Ár: 17 700 Ft

Mit tehetek még őszülés ellen?

Hagyom őszen:

– Ha úgy tetszik, akár bele is törődhetünk és viselhetjük büszkén ősz hajkoronánkat. Régen azt mondák a bölcsesség jele. Ez persze nem biztos, hogy így van, de az igen, hogy évekkel idősebbnek látszik tőle az ember.  Ebben az esetben  meg kell békülnünk a haj elvékonyodásával is, mert a színtelen haj vékonyabb, mint az eredeti színű. Tehát a Reparex nem csak a haj színét adja vissza, hanem erőssé és dússá teszi.

Befestem:

— A hajfesték tűnik elsőre a legnyilvánvalóbb megoldásnak, ezért is választják oly sokan. (Na meg mivel még nem hallottak a Reparexről  😉 A hajfesték káros mellékhatásairól nem beszélve, meg kell említenünk egy vele járó, bosszantó következményt: a lenövéseket.  Mert bizony a hajfestés után néhány nappal megjelennek a hajtöveknél az ősz hajszálak. Vagyis azonkívül, hogy a hajfestékek roncsolják a haj és a fejbőr állapotát mindössze néhány napos megoldást eredményeznek, míg a Reparex korlátlan időre biztosítja a haj eredeti színét teljes hosszában.

Levágom kopaszra:

– Bármilyen hihetetlen ez is egy alternatíva, de ugyanaz vele a baj mint magával az őszüléssel. Az eredeti haj állapotának visszaállítása kell, hogy legyen a cél, minden további csak félmegoldás.

„Két hét alatt egy üveggel használtam el belőle, de máris látom az eredményt! El sem hiszem. Egy évig szenvedtem az őszülés elleni samponnal, ami ráadásul jóval drágább is, és nem igazán volt eredménye. Jó lett volna hamarabb rátalálni.”

— B. Endre, Debrecen
okk-min

Ha megveszem a Reparexet

Ha elkezdi használni a Reparexet, már egy hónapon belül szembetűnő javulást fog tapasztalni mind a haja színében, mind erősségében. A haja egyre jobban fog fiatalkori állapotára hasonlítani, hiszen fokozatosan visszanyeri azt. Ugye nem kell magyaráznom, hogy mennyire vonzóbbá válik és mellesleg de nem utolsó sorban, nagy valószínűséggel ettől a sikerélménytől az önbizalma is megnövekszik.. Mint látja ez egy öngerjesztő pozitív folyamat.

Ha nem veszem meg a Reparexet

Ha nem használja a Reparexet, a haja tovább fog őszülni és egyre kevésbé tudja majd ezt elrejteni. Az ősz haj egyre vékonyabb, ritkább is, és évekkel idősebbnek mutatja tulajdonosát. Vagy beletörődik, vagy festeti a haját, ami nem csak az értékes idejét veszi el, hanem egy egyre masszívabb összeget is a pénztárcájából. Arról nem is beszélve, hogy a hajfestékekben található káros vegyszerek miatt előfordulhat, hogy viszketni fog a fejbőre, haja állapota pedig egyre rosszabb lesz. Mígnem elkezdődik a hajhullás amit köztudottan csak egy dolog állít meg végleg: a padló.

Elegem van az ősz hajszálakból, adok egy esélyt a Reparexnek!

Ne várjon tovább! Rendelje meg most!

Még néhány kérdés?

Miért lesz erősebb, rugalmasabb a haj a Reparextől?

A fokozódó ruganyosságot és erősödést az okozza, hogy a színes melanin molekula mérete nagyobb, mint a színtelené. Ez épp olyan, mintha egy rugalmas csőbe száz kisméretű golyó helyébe száz nagyobb méretűt töltenénk. Megnövekszik a térfogata, ettől erősebb, rugalmasabb lesz.

Hogyan szünteti meg a Reparex a korpásodást?

Legújabb tudományos kutatások bizonyítják, hogy a fejbőr korpásodását az ún. nanobaktérium mikrobák okozzák. Ha ezeket elpusztítják valamilyen módon, a korpásodás is megszűnik. A REPAREX ezüstöt is tartalmaz. Nem sokat, de ez a kis mennyiség is elég ahhoz, hogy elpusztítsa a nanobaktériumokat, és ez által megszűnik a korpásodás. Már az ókori görögök is használták az ezüstöt és vegyületeit a mikrobák elpusztítására.

Valóban sűrűbb lesz a haj tőle?

Igen, ez a szer egyik hatása, de ez csak a látszat. Valójában, mivel a melanin, amelyből a REPAREX elvonja az oxigént, nagyobb molekulákat alakít. A hajszálak száma nem változik, csak annak átmérője nő meg. Ezért tűnik úgy, hogy sűrűbb lett a haj.

Szeretné, ha a tükörből 10 évvel fiatalabb önmaga nézne vissza?

Egy hónap múlva már megteheti!

Ne várjon tovább! Rendelje meg most!

Hívj rendelésért!